Smörstekt kött i champinionstuvning

Snabb och enkel lunchmat.

Bryn ditt kött några minuter på varje sida till det blir gyllenbrunt. Krydda med grillkrydda och svartpeppar.
Blanda ner champinioner och rör ihop en sås, Allt i samma stekpanna så att såsen och köttet blandas. Koka i ett par minuter.

Sen är det klart, Kan serveras med potatiskroketter eller ugnstekt mandelpotatis.
Servera med färsk basilika och riv lite ost ovanpå.

image40



Eller gör som jag, ta det som är kvar från middagen igår och lägg allt i en stekpanna! Smakar minst lika bra.
Köttbullar och pulversås med potatis.


Kommentarer
Postat av: Emma Fred

Lina du måste ju få din julklapp! När ska du få den?

2007-12-17 @ 23:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0